2012-03-09

Boka föredrag om Indien


Vad vet du om Indien? Hur går det för IT-industrin? Hur kommunicerar man med sina indiska affärskontakter? Hur beter man sig om man blir hembjuden till en indisk familj?

Varför vägrar indiska McDonald’s att servera hamburgare? Hur slår finanskrisen mot Bombay? Styr kastsystemet fortfarande indiernas vardag? Ökar eller minskar klyftorna?

Boka ett föredrag om det moderna Indien av en av Sveriges mest erfarna Indienjournalister.


Med tanke på den snabba förändringstakten i världens näst folkrikaste land är det troligt att dina Indienkunskaper är otidsenliga och behöver uppdateras.

Per J Andersson reste till Indien första gången 1983. Sedan dess har han återvänt praktiskt taget varje år och också bott i Bombay och jobbat för nyhetsbyrån TT och flera svenska tidningar. Han medverkar regelbundet med kommentarer och reportage om Indien i Sveriges Radio och Dagens Nyheter.

1987 var Per med och grundade resetidningen Vagabond, där han fortfarande medverkar med reportage om Indien och andra länder. Han anlitas också av svenska medieredaktioner som Indienkännare och föreläser regelbundet om Indien på mässor, skolor och bibliotek, för företag och studieförbund. Och två av hans föredrag har sänts i SVT. Se Pers senaste tv-sända föredrag här!

Per har skrivit fem böcker om Indien, de senaste heter Moderna Indien (Alfabeta förlag, 2006), Indien – personlig guide (Vagabond, 2007) och Indien – elefanten som började dansa (Bilda förlag, 2007). 2013 kommer han ut med tre nya Indienböcker: en ny upplaga av guideboken på Vagabond förlag, en dokumentärroman på Forum förlag och en faktabok på Carlsson förlag.

Boka föredrag
Boka briefing, seminarium eller föredrag om Indien – med bildspel – på allt från en halvtimme till heldag för medlemmarna, personalen, eleverna, kunderna eller ledningsgruppen.

Kontakt

Per J Andersson
Tel 070-653 50 82
Mejl per@vagabond.se

1 kommentar:

saree sa...

Hi,

Nice blog and article and images,
thanks for share it .

Regards

Indiska kläder

Leta i Indien Online