2013-05-17

Tv-intervju om New Delhi–Borås


I början av maj sände Kunskapskanalen en halvtimmes lång intervju med mig av Hélène Benno. Intervjun handlar om mina Indienresor och om boken New Delhi–Borås. En halvtimmeslång intervju som slutar med en dedikation där jag avslöjar vem jag helst av allt vill ska läsa min bok.

Intervjun finns att titta på här på UR Play.

Boken kan du läsa mer om och beställa på Adlibris, Bokus eller Cdon! Finns även som e-bok hos flera nätbokhandlare, och på t ex på Bokon kan du läsa ett smakprov i form av inledningen alldeles gratis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Den här kommentaren är inte riktad mot ditt inlägg utan jag vill bara tacka dig för ett så bra arbete, speciellt med din bok "Indien - elefanten som började dansa". Jag är en 17-årig tjej som skriver en rapport om Mikrokrediter, och Indien är mitt valda land som jag fokuserar på. Ville mest säga att din bok har underlättat mitt arbete oerhört mycket då den är väldigt lättförståelig med exempel och intervjuer med indier - väldigt proffsigt! Även jättefina bilder. Indien är ett väldigt spännande land. Jag hamnade här på din sida och kände att jag bara ville säga tack och att du har gjort ett bra arbete. Lycka till i framtiden!

Per J Andersson sa...

Vad glad jag blir av få höra att du gillar och haft nytta av Indien - elefanten som började dansa.

Leta i Indien Online