2010-09-17

Tisdag 16 november: Indisk resekväll i Stockholm


Är du på G till Indien? Missa då inte en inspirerande resekväll i samarbete med Vagabond i november. Är du prenumerant går ni två till priset för en.

Vi är väl alla på väg till Indien, förr eller senare. Samla nu på dig tips om retreats, ashrams och yogaställen, hur du tar dig genom Indien matvägen och hur du dessutom undviker att bli magsjuk.

Lyssna på anekdoter från resenärernas Indien, få koll på visumproceduren och som grädde på moset; vinn en Indienresecheck på 5000 kr!

TT Visa services Arvind Malhotra kommer att vara på plats för att ge er de senaste uppdateringarna berträffande visumvillkoren till Indien, svara på frågor, ge resråd smat kanske berätta en intressant historia om hur det kan vara att sitta och ta emot visumansökningar - betraktelser från andra sidan.

Cityakuten kommer att kunna erbjuda vaccination på stället.

Temaresor och Indienresor har informationsbord där du kan samla på dig broschyrer att dregla över i vinterkylan.

Dessutom presenterar Vagabond intressanta reseföredrag och bildvisningar:

Elefanten som började dansa:
Megastaden Bombay, kolonialnostalgi i Goa, tempel i Tamil Nadu och homestay i Kerala. Per J Andersson - t f chefredaktör på Vagabond och författare till flera Indienböcker - berättar.

Maharajapalats och ökenkultur:
Sagornas och kungarnas Indien. Lisa Martinsson - reseledare på Temaresor - delar med sig av sina intressen: natur, kulturer, språk och människor i delstaten Rajasthan.

En resa mot mer inre frid:
Yoga, ayurveda, ashrams och retreats Magdalena Mecweld - fotograf och journalist - förklarar hur man i Indien tar hand om kropp och själ.

Inte bara tandoori:
Mat från alla delar av Indien. Anna Lind Lewin är en av författarna till prisbelönta reportage- och kokboken ”Masala - en resa till Indiens kök”. Nu berättar hon om indisk mat du aldrig sett på en indisk krog i Sverige.

Tid och plats
Tid: Tisdag 16 november kl 19 (baren öppnar redan kl 18).
Plats: Kägelbanan, Mosebacke, Stockholm.

Här köper du biljetter!

1 kommentar:

sapphire sa...

Very exciting!

Am happy to see India come to Sweden.

Leta i Indien Online